رفع خطاهای سئو با وردپرس

بهترین راه رفع خطاهای وردپرس 09126108515 سئوکار برتر

اگر این راه حل ها کار نمی کنند، مشکلات DNS خود را بررسی کنید، CDN یا فایروال خود را غیرفعال کنید یا برای کمک با میزبان خود تماس بگیرید. یکی از خطاهای سایت «خطای سرور داخلی» است که به آن «خطای سرور داخلی 500» هم گفته می‌شود. این خطا اگر طولانی مدت رخ دهد باعث تاثیر منفی روی سئو سایت شما می‌شود. منشا این خطا یا کد وضعیت HTTP معمولا مشخص نیست ولی زمانی که اتفاق می‌افتد به شما می‌گوید که سایت دچار خطای سرور داخلی شده است و مشکلی در سرور شما وجود دارد. یکی از مشکلاتی که در این خطا وجود دارد این است که خودتان باید به دنبال خطا بگردید. در این قسمت راه حل‌هایی را جمع آوری کردیم که می‌توانید آنها را امتحان کنید و یکی از آن‌ها می‌تواند به شما کمک کند.

با رعایت این نکات، می‌توانید بسیاری از خطاهای رایج وردپرس را حل کنید و فضای کاربری سایت خود را بهبود بخشید. با این راهکارها، شما می‌توانید برای حل مشکلات وردپرس مربوط به ورود به حساب کاربری خود را برطرف کنید و به مدیریت سایتتان ادامه دهید. دیگر اشتباه رایج در این زمینه آنست که افراد تنها بر روی پوسته های محبوب و منتخب فروشگاه ها تمرکز کرده و یکی از آنها را انتخاب می نمایند. در واقع آنها تصور می کنند که با این کار میانبری برای رسیدن به موفقیت ایجاد کرده اند. اغلب پوسته های پیچیده دارای کدهای ضعیفی هستند و این کد ها سرعت بارگذاری وب سایت را کاهش می دهند.

رایج ترین علامت این مشکل، عدم دریافت هیچ گونه ایمیل فرم تماس یا اعلان وردپرس از سایت شما است. نشانه های خطای 404 این است که وقتی کاربر از یک پست در سایت خود بازدید می کند، صفحه 404 نمایش داده می شود. این خطا معمولاً منجر به یک صفحه سفید ساده بدون پیغام خطا خواهد شد. این موضوع موجب می شود که کمی گیج کننده باشد، زیرا شما نمی‌دانید کدام بخش را بررسی و چه چیزی را اصلاح کنید. ممکن است به دلیل تداخل پلاگین‌ها، مشکلات سرور یا عدم بهینه‌سازی باشد. با اجرای این روش‌ها، می‌توانید خطرات امنیتی را کاهش دهید و امنیت سایت وردپرسی خود را بهبود ببخشید.

اما مسئله جالب تر اینجاست که این خطا ممکن است ناشی از گربه‌های دیجیتالی نباشد بلکه به دلیل عواملی مانند نام کاربری و رمز عبور پایگاه داده یا حتی از سوی سرور پایگاه داده ایجاد شود. یکی از خطاهای وردپرس، خطای Internal Server Error است که این مورد در وردپرس ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شود و معمولاً به دلیل مشکلات در سمت سرور یا کد وب‌سایت شما است. این خطا نمایانگر این است که سرور نمی‌تواند به درستی به درخواست شما پاسخ دهد. خطاهای وردپرس ممکن است شامل مواردی مانند خطاهای پلاگین‌ها، مشکلات قالب، اشکالات پایگاه داده، مشکلات امنیتی و غیره باشند. این خطاها ممکن است با پیام‌های خطا یا علائمی نظیر صفحه سفید یا خطاهای پایگاه داده نمایان شوند. بهتر است همیشه از آخرین نسخه‌ها و افزونه‌های به‌روز شده استفاده کنید و در صورت بروز مشکلات، با پشتیبانی وردپرس یا جامعه‌ی کاربران آن در ارتباط باشید.

نسخه قدیمی PHP یا تنظیمات نادرست PHP می‌تواند باعث کاهش عملکرد سایت وردپرسی و به ویژه پیشخوان آن شود. به‌ویژه در سایت‌هایی که از پلاگین‌های سنگین استفاده می‌کنند، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. اکثر پیام‌های خطای وردپرس به شما ایده می ‌دهند که چه چیزی باعث ایجاد مشکل در سایت شما شده است. خطای Cannot Modify Header Information در وردپرس از این قاعده مستثنی نیست. اگر فایل PHP به دلیل مشکل در کد آن قابل اجرا نباشد، با این پیام مواجه می شوید.

این مورد موجب بروز خطای اتصال ایمن در وردپرس می‌شود.بروزرسانی‌ها در عملکرد و ایمن نگه داشتن وردپرس نقش اساسی دارند. در نتیجه شما باید به سرعت این مشکل را برطرف کرده و وردپرس را آپدیت کنید. برخی اوقات به دلیل مشکل در حین به روز رسانی یا به طور کلی آپدیت ناقص وردپرس، ممکن است با خطای Briefly Unavailable for Scheduled Maintenance روبه‌رو شوید. برای مدیریت صحیح آپدیت‌ها بهتر است مباحث مربوط به آموزش وردپرس جدی بگیرید. وردپرس معمولا در حین بروزرسانی سایت را در حالت تعمیر قرار می‌دهد. از همین رو اگر مشکلی در روند آپدیت رخ دهد، وردپرس نمی‌تواند سایت را به حالت قبل برگرداند.

نمایش دادن تصاویر به صورت گالری نیز ممکن است در اوایل کار چالش‌برانگیز باشد.این مورد در واقع جزو خطاهای وردپرس نیست، بلکه صرفا یک چالش معمول برای تازه‌کارها است. کافی است کمی روی وردپرس وقت بگذارید و با بخش مربوط به رسانه‌های آن آشنا شوید تا بتوانید به سرعت به تمام بخش‌های‌اش تسلط پیدا کنید. وردپرس برای انجام کارها به صورت صحیح به مجوزهای خاصی پوشه و فایل نیاز دارد. به راحتی می‌توانید تمام فایل‌ها و پوشه‌ها را انتخاب کرده و مجوزهای آن‌ها را تغییر دهید. شما باید تمام مجوزهای پوشه‌ها را روی 755 و همه مجوزهای فایل‌ها را روی 655 تنظیم کنید.

این موضوع زمانی رخ می‌دهد که حساب میزبانی وردپرس از تمام فضای دیسک اختصاص یافته به حساب کاربری استفاده کرده است. این خطا مشکل اصلی را  مشخص کرده و با یک شماره، محل دقیق کدها و اسکریپت‌های مشکل‌دار را به شما نشان می‌دهد. اکثر اوقات این اتفاق صرفا به خاطر فراموش کردن یک پرانتز یا جا انداختن برخی نشانه‌ها رخ می‌دهد.برای حل خطای Syntax در وردپرس و از آموزش ما استفاده کنید. حالا از کجا بفهمیم سرویسی که می‌خریم سرعت خوبی دارد؟ یک ترفند ظریف، تست سرعت لودینگ در پیشخوان مدیریت وردپرس یا همان wp-admin است. این بخش از وردپرس که با پایگاه داده و منابع سرور تعامل زیادی دارد، می‌تواند به عنوان یک نشانه مفید برای ارزیابی عملکرد هاست استفاده شود. اما خب نکته همین‌جاست؛ بسیاری از ارائه‌دهندگان تنها با تغییر نام سرویس یا -در بهترین حالت- کاهش تعداد مشترکان سرور، ادعای بهینه‌بودن می‌کنند.

این خطا زمانی ایجاد می شود که وردپرس به پوشه ای که PHP برای ذخیره فایل های موقت استفاده می کند دسترسی ندارد. این خطا صفحه ورود به سیستم را مجبور می‌کند تا رفرش شود و به شما اجازه نمی‌دهد کلید تنظیم مجدد رمز عبور را ذخیره کنید. در حالی که وب سایت شما به صورت عادی کار می کند اما شما نمی توانید وارد شوید و روی وب سایت خود کار کنید. اتفاقی که می افتد این است که وردپرس به طور خودکار گزینه قفل به روز رسانی را در پایگاه داده تنظیم می کند. این ویژگی پایگاه داده، از اجرای همزمان چندین به روز رسانی در وب سایت شما جلوگیری می کند. با این حال، اگر این کار انجام نشد یا نمی‌خواهید منتظر بمانید، می‌توانید به صورت دستی نیز آن را برطرف کنید.

سپس وردپرس یک ایمیل برای شما (آدرس ایمیل ادمین صفحه وردپرس) ارسال می‌کند. در این ایمیل یک لینک به بک اند (Back-End)  وجود دارد که در حل مشکل به شما کمک می‌کند.این خطا ممکن است بنا به هر دلایلی رخ دهد. مثلا می‌تواند علت آن برخی از خطاهای رایج وردپرس ذکر شده در همین مقاله باشد. اگر شما به ایمیل ادمین وردپرس دسترسی ندارید یا اصلا ایمیلی دریافت نکرده‌اید، پیدا کردن و رفع مشکلات وردپرس برای‌تان دشوار خواهد شد. دکمه اضافه کردن رسانه در وردپرس در صفحات ویرایش پست، از کدهای جاوا اسکریپت استفاده می‌کند تا کتابخانه‌های رسانه را راه اندازی کند.

خطاهای مربوط به این مؤلفه‌های کلیدی می‌تواند منجر به گم شدن یا در دسترس نشدن محتوا شود. اشتراک گذاری اجتماعی می تواند روشی کارآمد برای ایجاد مخاطبین وب سایت شما باشد. با این حال، گاهی اوقات ممکن است زمانی که پست های شما در فیس بوک به اشتراک گذاشته می شود، تصویر کوچک اشتباهی نمایش داده شود. هنگامی که یک گواهی SSL به سایت وردپرس خود اضافه می کنید، به جای HTTP شروع به اجرای HTTPS می کند. در صورتی که وب سایت شما سعی می کند هر دو محتوا یا اسکریپت های HTTPS و HTTP را به طور همزمان بارگیری کند، یک هشدار محتوای مختلط را مشاهده خواهید کرد. ” این اتفاق وقتی می‌افته که سرور متوجه می‌شه شما می‌خواهید به چیزی دسترسی پیدا کنید که اجازه ندارید.

هدینگ‌ها (تیترها) به موتورهای جستجو کمک می‌کنند تا ساختار محتوای وب‌سایت شما را بهتر درک کنند. استفاده نامناسب یا نادرست از هدینگ‌ها می‌تواند تاثیر منفی بر سئو داشته باشد. برخی وب‌سایت‌ها از چندین H1 در یک صفحه استفاده می‌کنند که اشتباه است. خطای 524 (Gateway Timeout) به این معنی است که سرور بیش از حد مجاز برای دریافت پاسخ از سرور دیگری منتظر مانده است. خطای 502 (Bad Gateway) به این معنی است که سرور میانی قادر به پردازش درخواست شما نبوده است. این خطا معمولاً در نتیجه مشکلات ارتباطی بین سرور و سرورهای دیگر رخ می‌دهد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد وردپرس پیشنهاد می کنم مطلب وردپرس چیست را مطالعه کنید. برای معرفی بهترین افزونه‌های بهینه سازی وردپرس و نحوه کار با آن‌ها مقاله زیر را بخوانید. این خطا زمانی رخ می‌دهد که حافظه مورد نظر وردپرس در دسترس نباشد یعنی کمتر از حد مورد نظر وردپرس باشد. اگر شما به پنل وردپرس دسترسی ندارید می توانید با FTP به /wp-content/themes/ رفته و نام قالب جدید که فعال کرده بودید عوض کنید تا به طور خودکار قالب سایت به قالب پیش‌فرض وردپرس تغییر کند. اگر مراحل را دنبال کردید و مشکل حل نشد، همیشه می توانید برای شناسایی و رفع مشکل به میزبان وب خود مراجعه کنید.

برای رفع این مشکل شما باید پلاگین، کد یا سرویس ناسزگار را پیدا کنید. اگر از ویرایشگر کلاسیک وردپرس استفاده می‌کنید، ممکن است گاهی اوقات با ناپدید شدن دکمه‌های مربوطه مواجه شوید یا بعضی وقت‌ها به جای دکمه‌ها، فضای سفید رنگ و خالی ببینید. علاوه بر این، خرابی یا از دست رفتن فایل‌های TinyMCE نیز می‌تواند از علل این اتفاق باشد. همچنین ممکن است مشکل برخی دیگر از پلاگین‌ها که کارشان اصلاح یا گسترش TinyMCE منتقل شده با وردپرس است، موجب به وجود آمدن این ایراد شود. این مورد از لیست خطاهای رایج وردپرس هیچ پیغام خاصی را برای شما به نمایش نمی‌گذارد. بلکه در زمان بروز این مشکل صرفا با یک صفحه سفید خالی مواجه خواهید شد.

اگر وردپرس این فایل‌ها را پیدا نکند با خطای Failed To Load Resource مواجه می‌شوید. برای رفع این خطا ابتدا باید مطمئن شوید که این فایل‌ها وجود دارد، اگر مشکل از این قسمت نبود باید URL های سایت را بررسی کنید که درست باشند. این خطا در عملکرد سایت شما تاثیر نمی‌گذارد اما برای سئو سایت مشکل ساز است و تجربه کاربری را خراب می‌کند. زمانی‌که به هر دلیلی کاربر نتواند به سرور شما دسترسی پیدا کند، با خطای 503 Service Unavailable مواجه خواهد شد. در این وضعیت، وب‌سایت شما مشکلی ندارد و فعال است؛ اما کاربر به‌دلایل مختلفی به سرور دسترسی پیدا نخواهد کرد.

برای باز کردن کتابخانه رسانه‌ای و آپلود فایل، از جاوا اسکریپت استفاده می‌شود. که گاهی اوقات ایرادات برنامه نویسی یا مشکل پلاگین‌ها باعث کار نکردن جاوا اسکریپت می‌شود که برای بهبود عملکرد، وردپرس همه اسکریپت‌ها را در فضای ادمین ترکیب می‌کند. در این میان ممکن است یک اسکریپت از پلاگین یا قالب سایت دچار مشکل باشد و در کل باعث عدم کارکرد افزونه پرونده چند رسانه‌ای شود. این خط‌ا زمانی اتفاق می‌افتد که اطلاعات دیتابیس را اشتباه وارد کرده باشید یا سرور دیتابیس به مشکل برخورده باشد، که نشان می‌دهد اتصال سایت و پایگاه داده با مشکل مواجه شده است. اگر کاربر سعی کند در فاصله زمانی کوتاهی چند بار به منبع خاصی دسترسی پیدا کند، احتمالاً با خطای 429 Too Many Requests روبه‌رو می‌شود. این حالت یکی از روش‌های سرور برای جلوگیری از رفتارهای مشکوک کاربر است.

بنابراین پوسته ای را برای وب سایت خود برگزینید که مناسب با طبیعت وب سایت شماست. پوسته های مینیمال می توانند همانند پوسته های پیچیده بسیار موثر باشند. مطمئنا شما نمی خواهید که تم سایت هیچگاه بروز رسانی نگردد، چرا که این مسئله ضربه مهلکی به سایت در آینده خواهد زد. احتمالا تاکنون مقالات زیادی درباره سئو داخلی، سئو خارجی و مبانی سئو خوانده و پس از پیاده سازی آنها نتایج مثبتی را مشاهده نکرده اید، شاید هم بالعکس با نتایج معکوسی مواجه شده اید. دوره اقدام مورد نیاز برای اصلاح مشکل به پاسخی که می بینید بستگی دارد.

اگر کار نکرد، ببینید آیا ممکن است تداخل افزونه‌ها وجود داشته باشد یا خیر. پس از آن، اگر تصاویر شما هنوز خراب هستند، با ارائه دهنده هاست خود تماس بگیرید تا ببینید آیا علت آن مشکل سرور است یا خیر. این اشتباه رایج سئو در وردپرس را بسیاری از صاحبان وب‌سایت‌ها مرتکب می‌شوند و به نظم انتشار محتوا و مطالب‌شان اهمیتی نمی‌دهند. سایت شما ممکن است گاهی خطاها و اخطارهایی را در قسمت مدیریت وردپرس یا در صفحات وب سایت شما نشان دهد. اگر وب سایت شما این خطاها را در قسمت front-end سایت نشان دهد باعث می‌شود سایت شما غیرحرفه ای به نظر بیاید.

برخی از ارائه دهندگان هاست وردپرس این مقدار را روی یک سطح بالاتر تنظیم کرده اند در حالی که برخی دیگر ممکن است آن را در سطح پایین تری تنظیم کنند. هنگامی که یک اسکریپت به حداکثر محدودیت زمان اجرا می رسد، منجر به خطای Maximum Execution Time Exceeded می شود. این پیام خطا می تواند توسط هر یک از fatal error های ذکر شده در این مقاله ایجاد شود. اگر به ایمیل ادمین دسترسی ندارید یا نمی توانید ایمیل های وردپرس را دریافت کنید، فهمیدن اینکه چه خطایی رخ داده است دشوارتر می شود. ما لیستی از راه حل ها را گردآوری کرده ایم که می توانند در رفع خطا به شما کمک کنند.

علاوه بر خطاهایی که در بخش‌های قبلی به آنها اشاره شد، خطاهای دیگری نیز ممکن است در وردپرس رخ دهند. این خطاها می‌توانند ناشی از عوامل مختلفی مانند مشکلات نگارشی در کد، مشکلات سازگاری بین افزونه‌ها و قالب‌ها، یا مشکلات امنیتی باشند. معمولا تمام شرکت‌های هاستینگ وردپرس سرورهای خود را پیکربندی کرده‌اند. در نتیجه کاربران وردپرس می‌توانند به راحتی فایل‌ها و تصاویر حجیم خود را روی سایت آپلود کنند. اما گاهی این تنظیمات به نحوی نیست که بتوان فایل‌های پلاگین یا تم‌های سنگین را آپلود کرد.

بعضی از ارائه دهندگان میزبانی وردپرس این مقدار را در سطح بالاتر و یکسری‌های دیگر آن را بر روی سطح پایین تری تنظیم می‌کنند. زمانی که یک اسکریپت به حداکثر محدوده بازه زمانی اجرای خود می‌رسد، خطای maximum execution time exceeded که یکی از خطاهای رایج سایت است نشان داده می‌شود. آپلود تصاویر در سایت وردپرس می‌تواند برای هر فردی که تازه با وردپرس آشنا شده، گیج کننده باشد. کاربر ممکن است نتواند تصاویر را هم تراز، تغییر اندازه یا برش دهد یا اینکه آنها را در قالب گالری نشان دهد. این موضوع خطا یا مشکل در وردپرس را نشان نمی‌دهد؛ تنها لازم است با نحوه مدیریت رسانه در وردپرس آشنا شوید.

افزونه‌های دیگر و محبوب وردپرس نیز از قابلیت راه اندازی مجدد استفاده می‌کنند. به خاطر تنظیمات اشتباه در هریک از این ابزارهای راه اندازی مجدد، سایت شما ممکن است کاربران را به آدرس مبدا، هدایت کند. در این مورد، مرورگر کاربر بین دو صفحه گیر می‌کند و باعث ایجاد حلقه تغییر مسیر می‌شود. در مقاله آموزش رفع خطای err_too_many_redirectsبه طور کامل روش‌های حل این خطا را بررسی کرده ایم. اگر با خطاهای مربوط به افزونه‌ها و قالب‌ها مواجه شدید، ابتدا باید افزونه‌ها و قالب‌های خود را به‌روزرسانی کنید.

این خطا زمانی اتفاق می‌افتد که وردپرس یا افزونه‌ها تمام فضای تخصیص داده شده را مصرف کنند و شما باید میزان فضای حافظه هاست خود را افزایش دهید. اگر از ویرایشگر کلاسیک وردپرس استفاده می‌کنید، گاهی اوقات ممکن است دکمه‌های موجود در قسمت ویرایشگر بصری ناپدید شوند یا به جای دکمه، صفحات سفید خالی نشان داده شوند. این مسئله زمانی نشان داده می‌شود که زنجیره جاوااسکریپت به درستی کار نکند، این موضوع زمانی اتفاق می‌افتد که فایل‌های TinyMCE، خراب شوند یا از دست بروند. دلیل دیگر این مساله اختلال در یکسری از افزونه هاست که فایل‌های TinyMCE را اصلاح می‌کنند یا توسعه می‌دهند. یکی دیگر از انواع خطاهای رایج سایت که افراد مبتدی با آن روبرو می‌شوند، نحوه نمایش سایدبار در وردپرس است.

ناامید کننده ترین خطاهای وردپرس آنهایی هستند که هیچ نشانه ای در مورد علت ایجاد آنها نمی دهند. خطا در خواندن «آیا مطمئن هستید که می‌خواهید این کار را انجام دهید؟» یکی از این مسائل است. این مشکل ممکن است به دلیل تداخل افزونه، آدرس های اشتباه وردپرس، یا فایل htaccess. اگر به مشکل مربوط به سرور مشکوک هستید، با میزبان خود تماس بگیرید. از طرف دیگر، افزونه ای که استفاده می کنید می تواند منبع مشکل باشد.

گاهی اوقات به دلیل به‌روزرسانی ناتمام یا ناقص وردپرس، ممکن است خطای «Briefly Unavailable for Scheduled Maintenance» را در وردپرس ببینید. گاهی اوقات به طور ناگهانی متوجه می شوید که تمام تصاویر از سایت ناپدید شده اند و علامت تصویر خراب نشان داده می شود و هنگامی که کاربر سعی می کند تصویری را در یک پست آپلود کند، منجر به خطا می شود. این ویژگی یک پیغام خطای ساده را نشان می دهد که “این سایت مشکلات فنی را تجربه می کند”. این خطا معمولاً زمانی ظاهر می شود که مشکلی وجود دارد اما سرور قادر به شناسایی محل مشکل نیست. از آنجایی که پیغام خطا نشان نمی دهد که کجا باید به دنبال خطا بگردید، تشخیص این موضوع به شما بستگی دارد. این پیام به شما می‌گوید که خطایی در فایل functions.php  تم شما وجود دارد و به شما خط خاصی (مثلاً 349) را نشان می‌دهد که خطا در آن رخ داده است.

به مقاله نحوه رفع خطای 500 Internal Server در وردپرس مراجعه نمایید. حتماً پیش از اعمال تغییرات، پشتیبانی کاملی از وب‌سایتتان تهیه کنید تا در صورت بروز مشکلات ناخواسته، به سرعت به حالت قبلی بازگردید. حتماً قبل از هر تغییری، پشتیبانی کاملی از وب‌سایت خود تهیه کنید تا در صورت بروز مشکلات ناخواسته، به سرعت به حالت قبلی بازگردید. لینک دادن به مطلب مشابه و مرتبط در هر صفحه می تواند موجب افزایش زمان حضور کاربران در سایت شده و همچنین سیگنال مثبتی برای موتورهای جستجو در رتبه بندی محسوب می گردد. با این حال، اضافه کردن لینک های نا مرتبط یا محتوای ضعیف، نتیجه عکس به همراه خواهد داشت.

از طرف دیگر، اگر مجوزهای فایل شما خیلی قوی نباشد، وب سایت خود را آسیب پذیر می کنید و خطر دسترسی هکرها به فایل های شما را تهدید می کند. در آنجا آنها می توانند محتوا را حذف کنند، داده ها را سرقت کنند یا کد مخرب خود را اضافه کنند. از آنجایی که این مشکلی است که مستقیماً به سرور شما مربوط می شود، احتمالاً برای حل آن باید با میزبان خود تماس بگیرید. سرور شما ممکن است تحت یک حمله DDoS قرار گرفته باشد، در این صورت این خطا باید به زودی خود به خود برطرف شود. از طرف دیگر، می‌توانید با هدایت سرور خود به سمت WordPress.org از طریق پروتکل پوسته امن (SSH) مشکل را برطرف کنید.

هنگامی که یک پلاگین یا یک اسکریپت از حجم حافظه‌ای که به آن اختصاص داده شده است، بیشتر استفاده کند خطایی با پیغام زیر نمایش داده می‌شود. تمام منابع سرور در اختیار شماست و به راحتی می‌توانید تغییرات مدنظرتان را اعمال کنید.امنیت، سرعت و پایداری بالا برای میزبانی پروژه‌های بزرگ. تنها برای آن میزان از منابع سخت‌افزاری که نیاز دارید هزینه می‌پردازید و دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های غیر موجه، در ابتدای فعالیت وب سایت خود، نخواهید داشت. یک ابزار مدیریتی بسیار کاربردی، با دسترسی‌های بیشتر از یک‌هاست ابری. خطاهایی که با اعداد بین 400 تا 499 به‌نمایش درمی‌آیند، در دسته خطاهای 400 قرار می‌گیرند. 3- حداکثر زمان اجرا در PHP را که در فایل php.ini قرار دارد افزایش دهید.

به‌همین‌دلیل، توصیه می‌کنیم این خطا را که به مشکلات سرور داخلی مربوط است، به‌سرعت برطرف کنید. اگر تا به حال با انجام مراحل عیب یابی وردپرس ذکر شده مشکل رفع نشده است، ممکن است مشکل یا خطای به وجود آمده از سمت پوسته شما باشد! گاه ممکن است پوسته به دلیل عدم بروزرسانی و یا تداخل با هسته وردپرس سایت را با خطا مواجه سازد. حال با استفاده از یک کد اشتباه، یا تداخل یک افزونه با افزونه دیگر ممکن است شما با خطاهایی مواجه شوید. محتوای تکراری یکی از خطاهای رایج در وردپرس است که می‌تواند به شدت بر سئو تاثیر منفی بگذارد. با این حال، وردپرس از هزاران افزونه و قالب بهره می برد که می توانید در سایت خود از آنها استفاده کنید.


خرید دوره آموزش سئو کلاه خاکستری